Vereniging

Lid worden Train drie keer gratis mee!

Wil jij komen handballen bij Handbalvereniging DOS'80? Of weet je het nog niet helemaal zeker? Train vrijblijvend 3 keer gratis mee in jouw leeftijdscategorie! Als je overtuigd bent kun je onderstaand formulier downloaden en invullen.


Contributie

De contributie wordt afgeschreven in 2 halfjaarlijkse termijnen. De eerste termijn wordt direct na inschrijving afgeschreven. De eerste termijn is meer dan de helft van de contributie, aangezien in dit deel de af te dragen bondscontributie is verwerkt. Daarnaast is dit bedrag inclusief inschrijfgeld.
Pas na de betaling van de eerste termijn is de inschrijving definitief.


Meer informatie? Mail het secretariaat!

Schrijf je in voor H.V. DOS'80.

Afmelden Als lid

Rekeninghoudend met de statutaire verplichtingen t.a.v. afdracht van contributie aan de handbalbond, vragen we eventuele afmeldingen te doen vóór 1 juni van het jaar.

Bij afmeldingen na 1 juni zijn wij als vereniging verplicht toch voor een heel jaar contributie af te dragen aan de handbalbond.
Om deze reden zullen wij daarom alsnog de bondscontributie in rekening brengen, plus een evenredig bedrag voor de deelname aan trainingen en wedstrijden van het lopende seizoen.

Meld je hier af.