30-09-2018

Gelijkspel dames

De handbalcompetitie is afgelopen weekend van start gegaan. De dames van DOS’80/Olympia’89 wisten in Groesbeek hun eerste punt op te halen. Er werd gelijkgespeeld tegen Groesbeeks Glorie.


Goed van start

DOS’80 begon sterk aan hun eerste wedstrijd van het seizoen. Dit onder leiding van een nieuwe trainer Niek Huitink. Lisa Turlings schreef het eerste doelpunt op haar naam. Vanuit een mooi uitgespeelde break-out wist zij, via de binnenkant van de paal, doel te treffen. Door snel spel wisten de Heesche dames wat uit te lopen. Echter in het tweede gedeelte van de eerste helft was het Groesbeek die de touwtjes overnamen. Met een ruststand van 9-7 bereikten beide ploegen de kleedkamer.


Spannend slot

De tweede helft ging gelijk op. Er werd aan beide kanten gescoord, maar er bleven ook kansen onbenut. De Heesche verdediging had zijn zaakjes op orde en Evi Hoeks hield haar persoonlijke tegenstander goed in bedwang. Aanvallend waren er nog enkele puntjes op de i te zetten.  Uiteindelijk was het wederom Lisa Turlings die het net vond en het laatste doelpunt van de wedstrijd scoorde. Zo eindigde deze spannende wedstrijd in een 16-16 gelijkspel en konden de Heesche dames met een tevreden gevoel naar huis toe.


Zaterdag a.s. spelen de dames hun eerste thuiswedstrijd tegen GHV om 19.45u in sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. Toegang gratis.

Delen