08-08-2018

Mizuno/Van Tilburg schoenenactie

DOS’80/Olympia'89 organiseert op dinsdag 21 augustus in samenwerking met Van Tilburg Mode en Sport en sportmerk Mizuno een speciale avond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste indoorschoenen passen tijdens een trainingsavond. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je dan persoonlijk advies op maat van een Mizuno schoenexpert van Van Tilburg. Daarnaast zijn er leuke prijzen te winnen.


Tijdens deze avond koop je jouw nieuwe paar schoenen met 20% korting!


Mizuno is niet alleen de officiële schoensponsor van de Nevobo, het KNKV en o.a. handbalinternational Estavana Polman, maar het merk staat met bijna 110 jaar productontwikkeling ook al jaren bekend als indoorspecialist. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van Van Tilburg
voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.


Locatie
We ontvangen je daarom graag op 21 augustus tussen 17:30 en 21:00 in Sporthal 't Vijfeiken. Het Van Tilburg team kan je alles vertellen wat je wilde weten over indoor schoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt passen.


DOS’80/Olympia'89, Van Tilburg Sport en Mizuno hopen jou te zien op 21 augustus voor of na je training!


Tot dan!

Delen