14-06-2019

Geniet en bestel: seizoensboek van een prachtcompetitie heren 1

Bij een historisch seizoen hoort ook een historisch document. Vrijdagavond tijdens de huldigingsreceptie van de heren 1 werd bekendgemaakt dat er hard gewerkt wordt aan een seizoensboek 2018/2010. Sterker nog, dat is al in de afrondende fase en zal eind volgende week klaar zijn. Alle wedstrijdverslagen, interviews en nog veel meer extra’s (zoals fotopagina’s) zijn daarin te vinden.

Beleef opnieuw het seizoen waarin Olympia’89/DOS’80 op spectaculaire wijze de eredivisie bereikte. Van de seizoenspresentatie tot en met de huldigingsreceptie, alles is terug te lezen en te bekijken.

De heren 1 krijgen dit als cadeau aangeboden van Toon van de Goor, die het maken van een seizoensboek ooit kocht bij een dienstenveiling. Maar we willen uiteraard iedereen de kans geven om dit boek te kopen. Dat kan door een mail te sturen naar handbalolympia@gmail.com, met daarin je volledige naam en je adresgegevens. Het boek wordt bij je thuis bezorgd. De prijs is 20 euro en moet bij de overhandiging cash betaald worden. Inschrijven kan tot en met dinsdagavond 18 juni.

Delen