11-04-2019

Stem op jouw favoriete clubnaam!

Iedereen bedankt voor alle inzendingen die we hebben gehad! Uit ruim 50 inzendingen heeft de PR-Commissie een shortlist gemaakt. Bekijk hieronder de shortlist. Nu zijn alle leden van Olympia'89 & DOS'80 weer aan de beurt! Via de mail hebben jullie een uitnodiging gekregen om op jouw top 3 te stemmen.


Stemmen op jouw top 3 kan tot en met 28 april!


Uit deze stemronde komen 3 winnaars naar voren, deze worden in een nieuwe stemronde gestopt. De leden van DOS'80 & Olympia'89 mogen dan allemaal nog één stem uitbrengen op hun favoriet.


Shortlist:

DOC’20
Dos Olympia combinatie 2020


Vikings
Stoere naam die kracht en spirit in zich heeft. Vikingen waren inventief (Amerika ontdekt!), slim (echte handelaren), fysiek sterk, niet bang en sterren in samenwerking (meerdere volkeren). Kort samengevat, datgene wat DOS en Olympia verenigt. Spreek uit in het engels.


Hermes Tijgers
Olympia is de Griekse plek van de sport. Hermes is de Griekse God van de sport. DOS heeft een tijger als logo. Hermes Tijgers heeft dus een verwijzing naar beide clubs.


Ocelot
Een ocelot is een katachtig roofdier, die zodra hij zijn prooi heeft ontdekt op een goed moment wacht om toe te slaan.


Nova Unitas
Nieuwe Eenheid in het Latijn.


HEOS'20

Heesch Oss 2020


Dionysus

-        Dos en deel van de naam van Olympia zit erin verwerkt

-        Gerelateerd aan Olympia (Griekse stad) want dit is een Griekse god

-        Dionysus is een Griekse god die meestal het middelpunt van een vrolijk feest is en een God met vele gezichten. Dit past bij de fusie.


Invictus
Invictus betekent onoverwonnen.


Juntos
De leden kiezen er binnenkort voor om officieel 'samen' te gaan. Vanaf dat moment zijn we officieel samen één. Juntos is een Spaans woord en betekent 'samen'. Een woord dat nu en ook in de toekomst heel belangrijk is. Samen zetten we de schouders  eronder en samen staan we sterk. Maar het gaat niet alleen om de betekenis. Juntos eindigt op 'os' net als het huidige DOS. Tegelijkertijd kan 'os' ook een verwijzing zijn naar Oss als stad en dus naar Olympia. Een echte Oss/Heesch combinatie dus.


Dinámico Maasland
Spaans voor dynamisch, verwijzend naar de sport. Maasland verwijzend naar de streek waarin Oss en Heesch liggen.


Kratos
Griekse God van sterkte en kracht.


Heb je deze mail niet ontvangen? Laat het dan weten via de mail of via Facebook.

Delen